Amenajarea aleilor, parcurilor și locurilor de joacă continuă la Moldova Nouă

Moldova Nouă alei pietonale

După ce, în acest an, au avut loc amenajări la mai multe alei pietonale, spații de joacă și alei stradale, administrația locală din orașul de la malul Dunării continuă proiectele de amenajare peisagistică din zona mai multor blocuri din cartierul Orașul Nou.

Anunțul a fost făcut de edilul-șef al orașului din Clisura Dunării, pe pagina sa de socializare. Conform postării, de săptămâna aceasta, vor fi demarate lucrări pentru reabilitări ale căilor pietonale din zona blocurilor 5, 6, 7 și 8, din cartierul orașului de la malul Dunării. De asemenea, se va reface parcul și terenul de sport situat în zona respectivă.

alei pietonale m9

Am atașat câteva poze cu realitatea din teren după 12 ani în care haita de hiene, împreuna cu Dan Diaconescu de Clisură, au distrus orașul prin nepăsare, indiferență și constituirea de grupuri “iluminate” la nivel de comunitate. Continuăm reconstrucția orașului cu resurse financiare din bugetul local prin colectarea de taxe mult mai eficientă și prin gestionarea corectă a bugetului local. Dacă pană nu demult, banii dumneavoastră erau evaporați din buget, de acum veți știi, transparent, unde și în ce proiecte se investesc banii dumneavoastră”, își informează pe pagina de facebook edilul-șef al orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei