Amenzi de 30.000 de lei aplicate de polițiștii cărășeni în doar patru ore! Radare în cascadă pe DN 58B!

modelmic

Polițiștii cărășeni au derulat astăzi o amplă acțiune de impunere a respectării normelor rutiere în rândul participanților la trafic. Iar dacă este să ne luăm după rezultate, prevederile legale nu prea sunt respectate, având în vedere că pe parcursul a doar patru ore au fost aplicate peste 100 amenzi contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei.

Acțiunea s-a derulat între orele 09:00 și 13:00 pe Drumul Național 58B, care leagă Reșița și Bocșa de Măureni și mai apoi de județul Timiș. Polițiștii au acționat în sistem integrat și cu forțe mărite, fiind folosite patru radare în cascadă.

La finalul acțiunii s-a tras linia și s-au constatat următoarele: 118 sancțiuni contravenționale aplicate, marea majoritate pentru viteză excesivă (98). 14 amenzi au fost acordate celor care nu au purtat centura de siguranță, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

În plus, au fost reținute 5 permise de conducere (pentru viteză excesivă și depășire neregulamentară) și au fost retrase trei certificate de înmatriculare și trei perechi de plăcuțe.

Valoare totală a sancțiunilor a fost de 31.750 de lei.

Foto: arhivă

Diana RADU

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Acțiunea s-a derulat între orele 09:00 și 13:00 pe Drumul Național 58B, care leagă Reșița și Bocșa de Măureni și mai apoi de județul Timiș … sistem integrat … forțe mărite … cascadă”

  Serios?
  Pe o fotografie din Soceni, DN 58 intersecţie cu DN 58A, … marcată cu … “Radare în cascadă pe DN 58B” (pentru credibilitate vizuală în favoarea poliţiei). :)

  Raspunde
  1. Andrei

   Fotografia este informativa, nu intotdeauna fotografia expusa in capul stirilor trebuie sa fie reala, ci doar sugestiva

  2. zero

   Da dragă, dar asta aminteşte de sugestiva reclamă “Consumaţi peşte oceanic!” asociată pe fotografia-contur a unui purcel roz, în vremurile cincinalului în patru ani şi jumătate, acord global, pe lângă alte şi alte “succesuri” şi lozinci … mobilizatoare (false).
   Nu evoluăm un pic?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei