Ana Vasile, arsă la buzunar! La sesizarea vicepreședintelui Ionuț Popovici!

 modelmic

La doar câteva luni după ce a fost sancționată de Consiliul Județean Caraș-Severin cu mustrare scrisă, directorul DGASPC, Ana Vasile, s-a ales astăzi cu o nouă sancțiune. Dacă prima o afecta doar la CV, de data aceasta consilierii județeni au decis să o ardă la buzunar și să îi taie 20% din salariu. Însă nu permanent, ci doar pentru trei luni. Decizia a fost luată în urma unei sesizări făcute Comisiei de disciplină de vicepreședintele Ionuț Popovici.

Din dispoziția președintelui CJ s-a constituit o echipă de control tematic la DGASPC Caraș-Severin. Au fost constatate mai multe nereguli, iar în consecință mai multe sesizări la Comisia de disciplină. Iată că zilele trecute am primit o nouă rezoluție din partea Comisiei de disciplină: sancțiune administrativă, 20% tăiere din salariu pe o perioadă de trei luni de zile”, a explicat vicepreședintele Popovici.

Mai exact, acesta a sesizat Comisia de disciplină cu privire la faptul că Ana Vasile nu a informat Consiliul Județean cu privire la un eveniment petrecut în luna noiembrie a anului trecut, când o minoră instituționalizată în Centrul de Plasament „Casa Noastră” Zăgujeni a căzut de la etajul patru al unui bloc din Caransebeș, conducerea forului județean aflând despre caz din presă. Fata a suferit numeroase contuzii și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare, având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale de specialitate.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost convocată la sediul forului județean pentru a oferi informații cu privire la acest incident, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului a ales să nu se prezinte.

Conform vicepreședintelui Popovici, cele două sesizări care au dus deja la sancționarea Anei Vasile, nu sunt singurele care au ajuns la Direcția de disciplină, existând toate șansele ca pe viitor directorul DGASPC să se aleagă cu noi penalizări.

Citește și Ana Vasile, sancționată! A refuzat să îi prezinte lui Hurduzeu raportul unui control efectuat la DGASPC!

Citește și Încă o rundă în meciul dintre Silviu Hurduzeu și Ana Vasile! Sancționarea directorului DGASPC rămâne în picioare!

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei