Anchetă la Liceul Tehnologic Mihai Novac din Oravița! Directorul instituției, acuzat de comportament indecent

modelmic

Anchetă la Oravița, după ce directorul unei unități de învățământ din oraș ar fi avut un comportament indecent. Vizat este Daniel Ionuț Bogdan, directorul Liceului Tehnologic Mihai Novac din Oravița.

Astăzi, în jurul orei 10:00, Poliția orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că directorul unei unități școlare ar fi avut un comportament nepotrivit, în cursul acestei zile, în incinta unității școlare.

Imediat polițiștii au deschis o anchetă pentru verificarea și stabilirea situației de fapt.

În acest moment, la sediul poliției sunt audiate mai multe persoane, cadre didactice și martori, pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Au fost informați Inspectoratul Școlar Județean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, mai precizează Alina Boeru.

Urmează ca în funcție de rezultatul anchetei sa fie dispuse măsurile legale în consecință.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citește și Eleve din Oravița, hărțuite chiar de directorul liceului! „Nu am crezut că există așa ceva în școlile din Caraș-Severin”!

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei