Andra Pleșa, desemnată candidat PNL pentru funcția de primar al Caransebeșului!

a

În ședința Biroului Politic Județean al PNL Caraș-Severin desfășurată astăzi, condusă de către Președintele filialei județene PNL Ion Marcel Vela, s-au validat cu unanimitate de voturi, candidaturile la Primăriile din mediul urban. Dacă la Reșița candidatura lui Ioan Popa era stabilită de multă vreme datorită scorului mare al acestuia în sondaje, la Caransebeș lucrurile erau până mai ieri incerte.

Liberalii au decis ca reprezentanta formațiunii lor politice să fie Andra Pleșa – consilier local în Caransebeș.  După validarea candidaturii sale, Andra Pleșa a declarat pentru Reper 24:

„Se poate și în Caransebeș!

Acum patru ani am primit votul Biroului Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin pentru a candida din partea PNL la funcția de Consilier Local al municipiului Caransebeș.

Au fost patru ani în care am simțit emoția reușitei, dar și dezamăgirea eșecului. Când spun eșec, mă refer la un primar pe care l-am susținut noi toți, dar care a făcut tot ceea ce a putut pentru a înșela votul celor care au ales Partidul Național Liberal, dovada faptului că acum a fost devoalat și adoptat cu mult drag de către PSD pentru alegerile din septembrie.

Sunt tânără, dar nu la început de drum. Am avut mentori și am învățat principiile liberale de la toți colegii seniori din Consiliul Municipal. Am avut model un primar liberal cu trei mandate la activ, domnul Ion Marcel Vela, cel care a făcut împreună cu caransebeșenii un municipiu cu adevărat prosper, invidiat de multe alte orașe din Banat.
Le mulțumesc tuturor pentru susținere și ajutor!

Au fost patru ani în care am cunoscut îndeaproape problemele, dar și soluțiile posibile pentru Caransebeșul european pe care ni-l dorim cu toții, dar care acum stagnează din cauza unui primar trădător și pesedist.

Astăzi, am primit, prin votul de încredere al colegilor din Biroul Județean al Filialei PNL Caraș-Severin, șansa de a candida pentru onoranta și nobila funcție de PRIMAR al municipiului Caransebeș.
Le mulțumesc, sunt conștientă de această mare responsabilitate și îi asigur că pe 27 septembrie, împreuna cu toți cetățenii, vom spune “Se poate și în Caransebeș!”.

Pentru mine, Caransebeș este mai mult decât o primărie, este singurul loc pe care îl consider acasă. M-am născut și am crescut în Caransebeș, iubesc oamenii și spiritul acestui oraș. De aceea, îmi doresc foarte mult să contribui la dezvoltarea și prosperitatea sa.

Acest municipiu trebuie să meargă înainte, nu înapoi! Nu mai avem nevoie de falși eroi. Avem nevoie, în schimb, de noi locuri de muncă ce pot fi asigurate prin crearea unui parc industrial, avem nevoie de servicii medicale de calitate care să ne ofere siguranță, de grădinițe și școli moderne.
Avem nevoie de un oraș în care tinerele familii sunt încurajate, în care copiii au unde să se joace, în care bunicii sunt protejați și în care toți caransebeșenii pot să vadă un viitor frumos și liniștit. Un loc în care cultura și sportul, mediul curat și egalitatea de șanse, tradiția și modernismul, credința și arta să fie la ele acasă într-o armonie și normalitate firească.

Pentru toate aceste proiecte, am curajul să duc această campanie atipică și vă asigur că noi, PNL, punem sănătatea publică pe primul loc, iar responsabilitatea și integritatea vor fi literă de lege.

Caransebeș are nevoie de un primar bun și sincer care să țină cu oamenii adevărați și cu toți caransebeșenii, nu doar cu un grup de lăudători de pe rețelele de socializare, ori parteneri de chefuri și distracții în timpul programului, un primar care să nu poată fi acuzat că a încălcat legea și a făcut lucruri incorecte.

Pe 27 septembrie, îi aștept la vot pe toți cei care cred că și în orașul nostru se poate.

Andra Pleșa,
Candidat PNL la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș„.

Andra Pleșa este la finalul unui mandat de 4 ani de Consilier Municipal, are 31 de ani și este npscută și crescută în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Vă prezentăm lista integrală a candidaților PNL la primăriile orașelor din Caraș-Severin:

1. Ioan Popa – municipiul Reșița
2.Andra Pleșa – municipiul Caransebeș
3.Magda Lungu – orașul Oțelu Roșu
4.Cristian Miclău – orașul Băile Herculane
5.Emanuel Dănilă – orașul Bocșa
6.Ion Chisăliță – orașul Moldova Nouă
7.Doru Novăcescu – orașul Oravița
8.Gheorghe Românu – orașul Anina

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei