Andra Pleșa: „Între primar și angajatori trebuie să existe un parteneriat curat, sincer și loial”

andra

Tânăra candidată propusă de liberali la Primăria Caransebeș, Andra Pleșa, crede că bunăstarea cetățenilor este strâns legată de dezvoltarea mediului de business și în acest sens crearea de noi locuri de muncă trebuie să fie prioritară pentru viitorul primar al orașului. Andra are și rețeta pentru acest obiectiv pe care și-l propune, dar și un avantaj pe care îl oferă poziționarea geografică a urbei.

Reţeta e simplă și cunoscută: mediul de afaceri trebuie susţinut și încurajat prin predictibilitate, dialog permanent, infrastructură și facilităţi.

Caransebeș este un punct de tranzit important în zona Banatului și se află în apropierea multor obiective turistice. Oamenii pot și vor să muncească!

Îmi doresc să văd însă și un parc industrial modern și accesibil pentru angajaţi și angajatori. Trebuie susţinuţi mai ales acei investitori care aduc plus-valoare semnificativă pentru orașul nostru, adică crează un număr important de locuri de muncă pentru o perioadă lungă de timp.

Între primar și angajatorii din municipiu trebuie să existe un parteneriat curat, sincer și loial.

Este un angajament în care cred și pe care mi-l asum în calitate de candidat la funcţia de primar”, declară liberala Andra Pleșa.

Candidata la primăria gugulanilor susține că pentru a avea succes în dezvoltarea orașului, conducerea administrației locale trebuie să „țină” cu cetățenii, dar și cu investitorii.

Mai mult, alături de un Guvern liberal vom putea să implementăm și în Caransebeș, măsurile de sprijin pentru companii și IMM-urile care se regăsesc în Planul Național de Investiții și Relansare Economică.

Sunt multe lucruri bune pe care le putem face și în Caransebeș, însă pentru asta trebuie ca viitoarea conducere a Primăriei să ţină cu cetăţenii și cu investitorii, în egală măsură pentru un scop clar: dezvoltarea orașului”, a declarat Andra Pleșa, candidata PNL la funcția de primar al municipiului Caransebeș.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei