Andreea Voica, Intermezzo Band și Mira Skoric au făcut show la Zilele orașului Moldova Nouă

Andreea Voica

Ultima zi dedicată muzicii populare, la Zilele orașului Moldova Nouă, a fost una plină de distracție, joc și voie bună. Andreea Voica le-a cântat și i-a încântat pe cei prezenți la sărbătoarea orașului de la malul Dunării, iar între pauza făcută de artistă, muzica sârbească a răsunat în piațeta de pe faleza Dunării, Intermezzo Band și Mira Skoric făcându-i pe sârbii din Moldova Nouă și, nu numai, să fredoneze hiturile artistei de pe malul celălalt al Dunării.

Programul din penultima seară a Zilelor orașului Moldova Nouă a debutat, ieri seară, cu îndrăgita interpretă de muzică populară, Andreea Voica. După câteva ascultări, Andreea Voica i-a invitat la joc pe cei prezenți în piațeta de pe faleza Dunării, amintindu-le acestora că, în urmă cu doi ani, i-au lăsat o impresie bună, de dansatori. Invitația nu a fost ignorată de cei mai petrecăreți și, în mijlocul celor prezenți, s-a întins o horă în care s-a prins chiar și primarul orașului, Adrian Torma. După o oră de cântec și voie bună, a venit rândul etniei sârbe să audă, în limba maternă, hituri și muzică sârbească, „vinovați” de acest lucru fiind instrumentiștii Intermezzo Band și cunoscuta interpretă de muzică sârbească, Mira Skoric. Seara de concerte de la Moldova Nouă a fost încheiată tot de Andreea Voica și formația Deian Galetin, numerosul public prezent la eveniment distrându-se până la mijlocul nopții.

Ultima zi de sărbătoare a Zilelor orașului Moldova Nouă va atinge apogeul în cursul zilei de astăzi, când, conform organizatorilor, Primăria Moldova Nouă și Consiliul Local, peste 7 mii de participanți sunt așteptați în orașul de la malul Dunării.

Citește și: Furtuna a întrerupt concertul Mirelei Petrean de la Zilele orașului Moldova Nouă

Tot astăzi, în jurul orei 11.00, orașul din Clisura Dunării va fi martorul unei premiere mondiale, petroșeneanul Avram Iancu, cel care a parcurs cursul Dunării înot, de la locul unde izvorăște fluviul, fără echipament de protecție, va „călca” pe pământ românesc după aproape două luni de aventură extremă.

Citește și: Avram Iancu, temerarul înotător din Petroșani: „Privesc spre pământ românesc!”

Concertele din această seară vor debuta cu Yoyo, după care vor urca, pe rând, pe scena amenajată pe faleza Dunării, Rapp’Aga, Sonny Flame, Oana Radu și Elena Gheorghe. Punctul culminant al serii va fi, cu siguranță, concertul moldovenilor de la Carla’s Dreams. Ca și în serile precedente, spectacolele vor începe în jurul orei 19.00. Prezentatorului evenimentului, Tomi Popovici, i se va alătura cunoscuta vedetă tv, Roxana Vasniuc.

Citește și: Olivera a cântat și dansat în ploaie! Irimică a doinit și ploaia s-a oprit. La Zilele orașului Moldova Nouă 2017

Cele patru zile de distracție și voie bună se vor încheia cu tradiționalul foc de artificii, acesta fiind preconizat a avea loc în jurul orei 00.00. Ca și în primele trei zile, publicația Reper 24 va fi prezentă la eveniment, pe pagina de facebook putând fi vizualizate imagini în timp real cu cele mai importante momente ale sărbătorii din orașul de la malul Dunării.

 

John GAVRILESCU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei