Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin: „Ne concentrăm pe alegerile locale și parlamentare”!

modelmic

Doar 8,70% din voturile cărășenilor s-au îndreptat duminică spre Alianța USR PLUS, față de cele 14,73% cât a reușit să atragă Dan Barna la nivel național. Reprezentații USR Caraș-Severin nu se lasă însă descurajați de rezultat și susțin că obiectul lor îl reprezintă acum obținerea unui rezultat cât mai bun la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

A fost o prezență foarte numeroasă la vot. Iată că după 30 de ani românii au înțeles puterea votului, în special în diaspora, unde am avut o prezență record la vot. În continuare obiectivul Alianței USR PLUS este de a se concentra pe alegerile locale și parlamentare, unde vom duce mesajul alianței USR PLUS și vom continua festivalul democrației”, a precizat președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar.

Alianța USR PLUS Caraș-Severin a avut cei mai mulți votanți în comuna Brebu Nou, unde Dan Barna a fost votat de 20,39% dintre cetățenii care au trecut pe la urne. Procentaje de peste 12% au fost obținute și în Reșița, Vrani, Văliug, Topleț și Forotic.

 

Citește și Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor în Caraș-Severin! Vezi cum au votat cărășenii!

 

Karina TINCUL

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Pau

    “vom continua festivalul democrației” – democrația din interiorul USR lasă de dorit. Mai bine de jumătate din partid contestă poziția lui Barna. Asta sigur nu e democrație

    Raspunde
  2. anton

    Resita din cele mai vechi timpuri a fost social-democrata .Sa va spuna etnicii germani,care acum au uitat?Se dau mari liberali ,iohanisti.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei