Gabriela Ghinea, femeia acuzată că l-ar fi înșelat pe Puiu Cenda, rupe tăcerea! Vezi ce spune despre acuzațiile care i se aduc!

modelmic

Anica-Gabriela Ghinea, femeia acuzată că l-ar fi înșelat și lăsat fără un leu pe omul de afaceri Vasile Gheorghe Cenda a decis să rupă tăcerea și să spună lumii și punctul ei de vedere. Conform acesteia, nici una din acuzațiile pe care i le aduce Cenda nu este adevărată. Mai mult decât atât, femeia afirmă că omul de afaceri, cu ajutorul mai multor complici, încearcă să reintre în posesia bunurilor pentru care ea a plătit bani grei. 

Aproape 200.000 de euro susține Anica-Gabriela Ghinea că i-a plătit lui Vasile Gheorghe Cenda (cunoscut de toată lumea sub  numele de Puiu Cenda) pentru bunurile cumpărate, bunuri care includ o vilă, un apartament, un teren și imobilele în care funcționa brutăria și patiseria înființate de omul de afaceri. Conform lui Ghinea, însuși Cenda ar fi fost cel care i-a propus să îi cumpere toate bunurile, el având de gând să plece din România și să se mute la fiul său natural, stabilit în Germania.

Gabriela Ghinea a vorbit și despre acuzațiile conform cărora l-ar fi drogat și îmbătat pe Cenda pentru ca acesta să nu știe ce semnează. Femeia susține că afirmația este de-a dreptul ridicolă și că nici un notar nu ar fi fost de acord să primească un client aflat într-o astfel de stare.

Nu eu am ales notarul la care s-au încheiat contractele, ci el. În plus nu este vorba de un singur notar, ci de trei, pe unii dintre ei Cenda cunoscându-i de ani de zile. La notarul la care am încheiat unul din contracte am stat 3 ore jumătate, iar Cenda a fost întrebat de mai multe ori dacă este conștient de ceea ce face. Eu zic că oricât de beat sau de drogat ar fi un om, în acest interval de timp și-ar reveni, plus că nici un notar nu ar primi pe cineva în starea asta”, a povestit pentru Reper 24, Gabriela Ghinea.

Femeia nu a ezitat să vorbească și de afirmația lui Cenda că semnătura de pe hotărârea AGA prin care se decide vânzarea imobilelor companiei și împuternicirea lui Viorel Pruiu pentru a se ocupa de această vânzare, este falsă:

„Avocata dânsului spune că semnătura de pe hotărârea AGA este falsă deoarece la expertiza grafologică a reieșit că e falsă. Dna avocat intenționat omite să spună că restul de 90% din semnăturile expertizate aici la Reșița sunt cu certitudine semnăturile dlui Cenda. Tot prin omisiune intenționată uită să relateze că dl Cenda a picat detectorul de minciuni cu brio, iar expertiza grafologică s-a făcut pe caricaturile de semnături date de Cenda la Poliția Judiciară”.

În plus, Gabriela Ghinea susține că această hotărâre nici nu este așa de importantă, din moment ce omul de afaceri a semnat o declarație notarială prin care și-a însușit contractul de vânzare încheiat de Pruiu în numele său.

Femeia, care povestește că trăiește un adevărat coșmar din momentul în care Cenda ajutat de complicii săi au lansat aceste acuzații, pare decisă să nu lase lucrurile așa. Pentru început, aceasta a cerut o nouă expertiză grafologică, la Institutul Național de Expertize Criminalistice București. Ghinea cere ca la această expertiză să nu fie folosite semnăturile date de Cenda ca probă la Poliție și pe care femeia este sigură că le-a executat în bătaie de joc, ci să se ia în considerare documente semnate de omul de afaceri de-a lungul anilor, la bancă, la ANAF, la Primărie sau la orice altă instituție sau persoană cu care a avut relații de afaceri.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Sergiu

    Nu știu ce să cred ! Dar nu cred ca justiția o reținea fără vinovăție ! Dacă este ilegală să se lupte cu acest abuz al parchetului sa- si demonstreze nevinovăția, dar tare cred ca se afunda cu aceste justificați puerile, are și ea prieteni la justiție care o pot ajuta, se practică procedură simplificata !? De unde are legal această femeie atitia bani să cumpere toata averea bietului om , probabil de unde a avut și el să o facă ? Apainsa i ajute DUMNEZEU !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei