Aninenii s-au distrat în prima zi de sărbătoare a orașului. Cu Anna Lesko!

anna lesko

Aninenii au sărbătorit, sâmbătă, prima zi a sărbătorii orașului din acest an. Pe scena amenajată, pe platoul de evenimente de pe strada Bucegi, au urcat aseară Cristian Goaie, un fost concurent la xFactor, și Anna Lesko.

Sute de anineni au urcat, ieri, pe platoul de evenimente de pe strada Bucegi, pentru a asista la concertele organizate de Primăria și Consiliul Local Anina, alături de Casa Orășenească de Cultură din localitate, cu ocazia Zilelor orașului Anina 2017. Dacă la recitalul susținut de Cristian Goaie, doar cei mai tineri au stat aproape de scenă și au dorit să-și facă un selfie cu acesta, momentul în care pe scenă a urcat moldoveanca Anna Lesko, platoul din fața scenei s-a ocupat instant. Vedeta de peste Prut a făcut o atmosferă incendiară, mai ales la capitolul dans lasciv, alături de cele două dansatoare ale sale. Aninenii prezenți la concertul Annei Lesko au cântat împreună cu aceasta mai multe refrene din repertoriul vedetei și, la finalul reprezentației, au dorit să-și facă un selfie cu artista de peste Prut.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157684573820801″]

Manifestările prilejuite cu ocazia Zilelor orașului Anina vor continua și astăzi, pe platoul de evenimente de pe strada Bucegi, începând cu ora 16.00, când pe scenă vor urca mai multe ansambluri populare și artiști de muzică populară, capul de afiș fiind recitalul Angelicăi și Niculinei Stoican. Spectacolele vor fi prezentate, ca și-n prima seară, de către Sergiu Taban. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei