Aniversare victorioasă pentru antrenorul formației CSM Reșița, Octavian Benga!

modelmic

Cu scorul de 1-0 a învins echipa CSM Reșița proaspăt promovata în eșalonul trei fotbalistic – CS Hunedoara, într-un meci amical disputat astăzi pe terenul stadionului Mircea Chivu din municipiu. Deși ocaziile de gol au fost numeroase pentru rosso-neri, cel mai inspirat în fața porții s-a dovedit a fi Dumitru Ene, introdus în partea a doua a întâlnirii, cel care a reușit deschiderea scorului, aproape de minutul 80 al amicalului.

modelmic

Pe o vreme toridă, care a făcut ca pauzele de hidratare să fie numeroase la Reșița, antrenorul Octavian Benga (de astăzi în vârstă de 38 de ani) și-a rulat întregul lot de jucători în cele 90 de minute, vorbind la final despre importanța jocurilor amicale care întăresc și omogenizează relațiile de joc. Benga s-a arătat ușor nemulțumit de numeroasele ratări prin care Reșița putea face diferența pe tabela de scor, încă din prima parte a jocului. Au ieșit la rampă prin jocul lor o serie de jucători noi, precum Săulescu, Toma, Taciuc, Miranda și chiar Curtuiuș (nesatisfăcător la finalizare), dar și piesele mai vechi din angrenajul rosso-nerilor precum Zimmermann sau Breșneni, ultimul fiind autorul unui șut fenomenal de la peste 25 de metri, parat cu greu de goalkeeper-ul hunedorean. Trebuie să remarcăm și lipsa de precizie a fundașului Izmană la câteva faze cruciale în careul reșițean, care le-a dat ocazia jucătorilor din Hunedoara să îl facă mare pe Zimmi.

Pentru CSM Reșița vor urma și alte jocuri de verificare în următoarea perioadă, cu formația din Ghiroda și două jocuri cu echipe din Serbia.

Despre jocul de astăzi, profesorul Octavian Benga, antrenorul principal al formației CSM Reșița, a declarat:

CSM Reșița – CS Hunedoara SCOR FINAL 1 – 0 (0-0)
Gol victoriei gazdelor a fost marcat de Dumitru Ene, în  minutul 78
CSM Reșița : Zimmermann – Oprea, Prodan, Mardare, Vadasis (ex-CSU Craiova) – Săulescu, Izmană, Miranda, Taciuc – Toma – Curtuiuș.
Rezerve : Toader – Lazăr, Bactar, Albu, Bresneni, Mierlici (ex-Vointa Turnu Măgurele), Hrudei, Burciu, Ene și Staicu.

Sergiu Taban

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei