Ansamblul Semenicul prezent in Serbia, la Festivalul Orfeu de la Majdanpek

modelmic

Datorită evoluțiilor artistice extraordinare ale Ansamblului „Semenicul“ în cadrul recentelor evenimente culturale: Festivalul Internațional de Folclor „Hercules“ ediția 48, Festivalul Inimilor şi „Custom Reșița“, Ansamblul a fost invitat să participe la Festivalul „Orfeu“ de la Majdanpek/Serbia.

Manifestarea ce va avea loc în perioada 11-14 iulie 2018 va găzdui atât echipa de dansuri a Ansamblului „Semenicul“, de curând revitalizată cât și binecunoscuta Orchestră „Virtuozii Semenicului“. ​Invitația de a participa la Festivalul „Orfeu“ de la Majdanpek reprezintă o onoare pentru județul Caraș-Severin și pentru Ansamblul desemnat de Consiliul Judeţean Caraș-Severin.

Totodată prezența Ansamblului reprezentativ „Semenicul“ și programul de excepție pe care acesta îl va prezenta va face cinste și bucurie bănățenilor din Banatul de Munte dar și celor din Banatul Istoric. ​În perioada imediat următoare, Ansamblul „Semenicul“ va participa la numeroase Festivaluri la care a fost invitat atât în ţară cât şi în străinătate promovând imaginea culturală a judeţului şi identitatea locală.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei