Antrenorul caransebeşean Ion Bica: „E păcat că se întâmplă asemenea lucruri…”

modelmic

Sâmbătă, 4 noiembrie, în etapa a X-a a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş avea programată întâlnirea cu formaţia Steaua Dunării Pojejena. Echipa oaspete nu a mai ajuns însă la Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, astfel că, după ce a aşteptat timpul prevăzut de regulament, la ora 14.15 centralul Dorian Micloşină a fluierat începutul şi sfârşitul partidei.

arbitrii

„Azi, oaspeţii noştri nu s-au prezentat, şi eu zic că e păcat că se întâmplă asemenea lucruri. Ţinând cont de faptul că suntem o echipă care dorim să jucăm, să creştem de la meci la meci, prin faptul că am stat deja o etapă, atunci când ne-a venit rândul fiindcă numărul de formaţii este impar, acum Pojejena nu s-a prezentat, stăm a doua etapă, Zăvoiul, cu care ar fi trebuit să jucăm în runda viitoare, s-a retras, se pare că vom avea o lună doar de antrenamente, fără jocuri oficiale. Repet, îmi pare rău că se întâmplă aşa ceva la acest nivel”, ne-a declarat antrenorul Viitorului Caransebeş, Ion Bica.

bica
Ion Bica

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei