Antrenorul Daniel Oprița, mulțumit de modul în care s-a mișcat CSM Reșița în primul amical!

modelmic

Antrenorul Daniel Oprița anunță toleranță 0 pentru indisciplină! Oprița va trece la amenzi, dacă jucătorii lui CSM Reșița nu vor reveni într-o săptămână la kilogramele de dinaintea sărbătorilor!

Primul meci de verificare din 2018 pentru CSM Reșița s-a disputat pe terenul sintetic din Valea Domanului, în compania echipei de ligă secundă, Ripensia Timișoara, echipă pregătită de fostul internațional de fotbal, Paul Codrea.

Jucătorii pregătiți de Daniel Oprița au arătat poftă de joc, calități individuale și o bună circulație a balonului, chiar dacă au irosit numeroase ocazii în fața porții timișorenilor. Au fost rulați atât jucători din garnitura veche, cât și noile achiziții care au lăsat o bună impresie unor tribune flămânde de fotbal. Chiar dacă meciul amical s-a încheiat nedecis, scor 0-0, testul a fost unul util pentru CSM Reșița, așa cum se prefigurează a fi și următoarele întâlniri pe 3 februarie cu ASU Politehnica Timișoara, și în data de 10 februarie, cu UTA Arad.

După partidă, antrenorul Daniel Oprița a declarat despre partida cu Ripensia Timișoara: „un meci bun pentru început, avem doar o săptămână de când ne-am reunit și am început pregătirea. Până se vor lega relațiile de joc va mai dura puțin, sunt jucători noi, dar sunt jucători cu calitate. Avem destul timp până la începerea campionatului. Am mai avea nevoie de doi juniori, dar cred că ne vom acoperi din pepiniera proprie. Aș fi vrut mai mult, dar pentru acest moment mă declar mulțumit de lot, de forma arătată“.   Oprița nu a ocolit nici subiectul despărțirii de fundașul Răzvan Dulap și a recunoscut că se resimte lipsa acestuia în teren, fiind forțat să improvizeze cu Breșneni și Vaștag pe acest post.

CSM Reșița pleacă în retur, în lupta pentru promovare, din postura de echipă aflată pe locul 4, la 9 puncte distanță de liderul ACS Șirineasa, un lider contestat din punctul de vedere al nerespectării regulamentului FRF.

Pentru CSM Reșița au evoluat în prima parte: Petruț, în poartă, jucători de câmp – Szijj, Bactar, Podină, Liuba – Costin, Vaștag, Bresneni, Vadrariu – Negoescu – Ene
Rezerve : Zimmermann – Copaci, Marius Musteța, Marian Musteța, Jula, Bărbulescu, Hrudei, Burciu, Staicu

În această seară, de la ora 18:00, președintele CSM Reșița, Viorel Lolea, va fi prezent în emisiunea difuzată în direct de Reper 24 pe pagina de Facebook Reper24h, Live Reper 24, unde va răspunde întrebărilor suporterilor și va vorbi despre întreaga activitate a clubului CSM Reșița.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei