Antrenorul Daniel Oprița o avertizează pe Șirineasa: „Să n-o Bălești după Deva!“

liga3 csm deva

După „antrenamentul“ cu public din etapa a 23-a, în care echipa din Valea Domanului s-a impus cu 6-0, CSM Reșița a dispus astăzi, în deplasare, cu 2-0 de formația Cetate Deva. O partidă dominată valoric de rosso-neri, care au respectat indicațiile tactice și au reușit să puncteze prin Alin Liuba în min. 37, din lovitură de la 11 metri și Marius Staicu în minutul 74.

Un meci în care arbitrul vâlcean Costică Olaru a împărțit fără număr cartonașe galbene reșițenilor, lovind determinant în piesa forte a defensivei reșițene, Valentin Bărbulescu, cel care va lipsi în derby-ul etapei viitoare, atunci când CSM Reșița va da piept cu contestatul lider al seriei, ACS Șirineasa.

De altfel, reacția antrenorului Daniel Oprița, a fost încărcată de ironie, atunci când Reper 24 l-a întrebat ce părere are de tergiversarea unui răspuns al Comisiei FRF legat de contestația formulată de conducerea clubului CSM Reșița: „Nu mai răspunde nimeni acolo la FRF, probabil nu au semnal!“

În ceea ce privește lotul de care dispune echipa finanțată de Nicolae Sarcină, Oprița recunoaște că Șirineasa s-ar putea bate în formula actuală chiar și pentru promovarea în Liga I!

Este jenant domnule președinte Burleanu, cum vă permiteți la nesfârșit să jucați alba-neagra cu destinul unei echipe și să ignorați aplicarea regulamentului Federației Române de Fotbal!  Așa cum rejucarea unor partide, anulate inițial, se poate produce doar la noi, o țară care se îndepărtează cu fiecare nou sezon de lumea bună a fotbalului european. Dar, cel mai probabil, în opinia veșnic tânărului și sclipitorului fotbalul din România încă nu se regăsește la un nivel îngrijorător, în dimensiunea lui mondială mai poate fi comparat cu cel din Trinidad Tobago și Burkina Faso. Și atunci ieșim pe plus!

Până una alta, CSM Reșița va juca sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului, în compania formației ACS Șirineasa iar reșițenii sunt invitați să își susțină în număr cât mai mare favoriții. Așadar, prezența la stadion obligatorie!

CNS Cetate Deva – CSM Reșița 0 – 2 (0-1)
Goluri marcate de Liuba din penalty min. 37 și Staicu min. 74
CSM Reșița : Zimmermann – Szijj, Bactăr, Podină, Liuba – Costin, Breșneni, Bărbulescu, Negoescu – Ene, Staicu.
Rezerve la CSM Reșița: Petruț – Puțanu, Copaci, Vaștag, Jula, Vădrariu și Hrudei

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei