Antrenorul Octavian Benga renunță la CSM Reșița!

modelmic

După seria de rezultate care nu au adus liniștea mult dorită în Valea Domanului, antrenorul formației CSM Reșița, profesorul Octavian Benga, a decis să renunțe la pregătirea echipei de seniori de Liga a III-a a grupării de pe Bârzava.

La baza deciziei lui Benga nu stau doar rezultatele din acest sezon competițional, ci și atmosfera creată în jurul echipei, ca de altfel și alți factori care au influențat poziția din clasament a formației.

După înfrângerea din deplasarea de la Deva, speranțele băncii tehnice se puneau în jocul de acasă cu formația FC Avrig. Din păcate, după modul în care a evoluat în partida cu anonimii din Avrig, echipa Reșiței nu a demonstrat că merită să ridice privirea spre mult visata promovare în Liga 2. Dominați categoric în primele 45 de minute, rosso-nerii nu au reușit să își demonstreze disponibilitatea pentru fotbal nici în partea a doua a jocului iar CSM-ul se poate declara mulțumit cu scorul alb de la finalul întâlnirii.

Este, cel mai probabil, momentul recunoașterii valorice pe care o are acest lot, cu nume grele din ligile superioare, gen Miranda, Curtuiuș ș.a. care însă nu s-au ridicat la pretențiile așteptărilor antrenorului, suporterilor, publicului, etc.

Așa cum știm că Octavian Benga, un fiu al Reșiței, nu s-a întors, în niciun caz în orașul natal pentru a conduce echipa spre dezastru. Dimpotrivă, prin fiecare gest și implicarea totală în programul de pregătire al lotului, Benga a încercat să facă din CSM Reșița o echipă competitivă. Nu i-a reușit iar de cele mai multe ori antrenorul este cel care răspunde pentru rezultatele echipei. În atare situație, Benga nu întinde coarda, ci, dezamăgit, preferă să renunțe în acest punct la pregătirea grupării reșițene.

Rămâne de văzut dacă discuțiile finanțatorului Rufă cu primarul Popa își vor găsi materializarea în 2019 și desigur, vom vedea ce va decide președintele Cristian Bobar legat de noul antrenor al formației CSM Reșița. Până atunci privim cu jind, de pe poziția 11, la liderii seriei a IV-a din Liga a III-a, Lipova și Dumbrăvița care au acumulat 12 puncte în fața „aspirantei“ la promovare, CSM Reșița.

Și când te gândești că Dumbrăvița vine din liga a IV-a și, actualmente, e atât de aproape de promovarea în liga secundă iar noi la Reșița, de vreo trei ani suntem în chinurile promovării, una care nu mai vine.

Sergiu TABAN      

 


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


Stiri similare

1 Comentariu

 1. Dragoi Vasile

  Oare singurul vinovat este Benga?
  Am urmarit jocul echipei cand s-a construit acest proiect din pregatiri au jucat super ok .Cand a inceput campionatul nu au mai jucat nimic.Acei membri ai galeriei in nr de 20 ca nu sunt mai multi l-au dat jos pe Lolea , o parte din presa toti contra Lolea. Ok l-au dat jos si ce au facut doar scandal .Au ajuns 20 de oameni multi dintre ei colegi cu Bachus sa strige Demisia tuturor?? Oare nu sunt interese si acolo apropo se mai aduc produse alimentare de la Garliste? Poate ne zice Bobar stie el….
  Si acum revin la jucatori niste “specimene” care au salarii grosolane din banii publici si pe ei îi doare undeva de echipa ca doar salariile vin nu?
  Aici nu s-a mai facut sondaj online ce vor resiteni?

  Am ajuns la conducerea administrativa :
  Ce motivatie poate sa mai aibă o echipă cand edilul spune ca il aduce pe Rufă cu tot cu echipa cu nume de tigari stiti dumneavoastra cine ;
  Acum domnilor consilieri locali băgați banii publici in copiii Resitei nu în “mercenari”
  Pe Dorinel la-ți execurat, pe Chivu la-ti indepartat , pe Doană la-ti lucrat, pe Benga la-ti “făcut”…poate pe viitor va ganditi sa il aduce-ti consilier pe domnul Pătruică să va învete fotbal domnilor politruci.
  Apropo “La multi ani” “nea Ilie Patruica omul care sub conducerea clubului a avut atatea succese si realizarii.
  FCM RESITA ..acum suntem Școlar…în clasa “0”.
  Asteptam commenturi si nu lasati această echipă să moară.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei