Anunț – Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş

modelmic

APEL DE SELECŢIE NR. 1/2019

Grupul de Acţiune Locală Caraş-Timiş
anunţă lansarea sesiunii de cerere de proiecte aferente
Măsurii 4/5C -” Sprijin pentru realizarea de investiţii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”

Data lansării apelului de selecţie: 05.09.2019

Măsura lansată prin apelul de selecţie: Măsura 4/5C – “Sprijin pentru realizarea de investiţii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”

Beneficiari eligibili:

a)      Comunele şi asociaţiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare;

b)      ONG-uri, conform legislaţiei naţionale în vigoare.

Fondul disponibil pentru măsură: 50.890 EUR

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată este: suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este 50.890 euro/proiect.

Sprijinul public nerambursabil acordat în cadrul acestei sub-măsuri va fi:

–          100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele aplicate de autorităţile publice locale şi ONG-uri care sunt negeneratoare de venit;

–          max. 90% din totalul cheltuielilor eligibile pentru proiectele generatoare de venit aplicate de ONG-uri şi care vizează infrastructura educaţională (grădiniţe) şi socială (creşe şi infrastructura de tip after-school).

Data limită de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

Data limită de primire a proiectelor este: 04.10.2019, ora 14:00., sau pana la depunerea proiectelor in valoare de 110% din suma alocata, dar nu mai devreme de 5 zile lucratoare de la deschiderea sesiunii. In cazul in care in aceeasi zi lucratoare se depun mai multe proiecte ale caror valori insumate cu celelalte depuse in cadrul aceleiasi masuri depasesc 110% valoarea totala alocata masurii respective, se vor inregistra si vor trece in etapa de evaluare si selectie, chiar daca valoarea totala a tuturor proiectelor depuse in cadrul masurii respective depaseste plafonul de 110% din valoarea alocata masurii.

Locul depunerii proiectelor: Dosarul Cererii de finanţare (Cererea de finanţare însoţită de anexele tehnice şi administrative) se va depune în 2 exemplare-format letric şi 2 exemplare scanate pe suport CD, la punctul de lucru GAL Caras-Timis, Resita, Str. Fagarasului bl.29 Sc. C, parter. Depunerea proiectelor se realizează în zilele lucrătoare ale săptămânii în intervalul orar 10:00 – 14:00 pe toată durata sesiunii de depunere a proiectelor.

Informaţiile detaliate privind accesarea şi derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului pentru măsura ” Sprijin pentru realizarea de investitii in domeniul energiei regenerabile si al economisirii energiei”- M4/5C şi în Apelul de selecţie M4/5C- varianta complexă, elaborate de Asociaţia GAL Caraş-Timiş, disponibile la sediul administrativ si la punctul de lucru al GAL în versiune pe pesuport tipărit sau sunt accesibile la adresa de internet www.gal-caras-timis.ro.

Solicitanţii pot obţine informaţii suplimentare la sediul administrative al Asociaţiei GAL Caraş-Timiş comuna Ezeris, Sat Soceni nr. 284A, judeţul Caraş- Severin, si la punctul de lucru in Resita, Str. Fagarasului bl.29 Sc. C, parter, prin corespondenţă electronică la adresa contact@gal-caras-timis.ro, sau prin telefon: 0355/405625, 0771581500

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei