ANUNȚ CONCURS – PRIMĂRIA MARGA

modelmic
COMUNA MARGA, cu sediul in localitatea Marga, sat Marga, nr, 217, judeţul Caraş-Severin, în temeiul H.G. 611/2008 organizează concurs pe post, pentru recrutarea în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacante, în cadrul aparatului de specialitate al primarului, si anume:

Consilier, clasa I, grad profesional superior — functionar public în cadrul compartimentului contabilitate.

CONDIŢII SPECIALE ŞI GENERALE: studii de specialitate, carnet de conducere auto categoria B, cetăţenie română sau a altor state din Uniunea Europeană, cu domiciliul în România, cunoaşterea limbii române scris, citit şi vorbit şi fără să fii fost condamnat (ă) definitiv conform art. 3 lit. g) din H.G. nr. 286/2011.

CONDITII SPECIFICE POSTULUI:
1) Licenţă în domeniul ştiinţe economice;

2) Vechime: 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

3) Cunoştiinte foarte bune în operarea pe calculator a datelor;

4) Constituie avantaje: specializări în domeniul administraţiei publice si cunoaşterea unei limbi de circulaţie, cel puţin la nivel mediu.

DESFĂSURAREA CONCURSULUI:

1, Data Publicării anunţului: 08.05.2020;

2, Perioada de depunere a dosarelor pentru înscriere: 08.05.2020 — 29.05.2020;

3. Data şi locul organizării probei scrise: 10.06.2020, ora 10, la sediul Primăriei comunei Marga, iar a interviului în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

INFORMATII SUPLIMENTARE, inclusiv bibliografia si continutul dosarelor: se pot obţine în zilele lucrătoare, între orele 8-15, la sediul Primărie si la telefon: 0762213000, (domnul Mărgan Nicolaie — secretarul general al comunei.)
PRIMAR,

BEG NICOLAE

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei