ANUNŢ- Consiliul Judetean Caraș-Severin

cjcs

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administrația publică, republicată în anul 2013, Consiliul Judeţean Caraş-Severin a elaborat proiectul de hotărâreprivind avizarea ”Regulamentului Serviciului de Salubrizare pentru județul Caraș-Severin”și mandatarea reprezentantului Județului Caraș-Severin în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Intercom Deșeuri Caraș-Severin” să voteze pentru aprobarea acestuia.

Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Etajul IV, camera 407 până în data de 17.07.2020.

NOTĂ: Prezentul anunţ, expunerea de motive, proiectul de hotărâre, precum şi anexa aferentă au fost afişate pe site-ul Consiliului Judeţean Caraş-Severin (www.cjcs.ro) cât şi la sediul instituţiei noastre şi se pot studia la camera 407.

 

 

P R E Ş E D I N T E,
Silviu HURDUZEU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei