Anunț Consiliul Județean

Anunț Consiliul Județean

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin din  27 iulie  2017, au fost adoptate:

Hotărârea Consiliului Judetean Caraș-Severin nr.139/27.07.2017 privind stabilirea taxelor și taxelor speciale pentru activități și/sau servicii prestate de către direcțiile din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Caraș-Severin și direcțiile (serviciile) de sub autoritatea Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru anul 2018.

Hotărârea Consiliului Judetean Caraș-Severin nr.161/27.07.2017 privind neexercitarea de către județul Caraș-Severin, prin Consiliul Județean Caraș-Severin, a dreptului de preempțiune la vânzarea imobilului ”Ansamblul urban 1” situat în Anina, str.Virgil Birou, nr.33, ap.1.

 

Consultarea hotărârilor se poate face la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, etaj IV, camera 402 sau pe site-ul instituţiei judeţene  www.cjcs.ro- la secțiunea Activitate/Hotărâri.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei