Anunț – Direcţia de Drumuri judeţene Caraş-Severin

modelmic

CONSILIUL JUDEŢEAN CARAŞ-SEVERIN, titular al proiectului, reprezentat de Direcţia de Drumuri judeţene Caraş-Severin  anunţă publicul interesat asupra  luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată: fără evaluare a impactului asupra mediului şi fără evaluare adecvată, pentru proiectul „MODERNIZARE DJ 608 PLUGOVA (DN 6) – GLOBURĂU – COSTIŞ – BORUGI – CORNEREVA – OBIŢA – RUSCA (DN 6), JUD. CARAŞ-SEVERIN”, propus a fi amplasat în extravilanul şi intravilanul localităţilor Plugova, Globurău, Borugi, Cornereva, Costiş, Obiţa, Rusca şi Teregova, proprietatea judeţului Caraş-Severin, domeniul public de interes judeţean.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 0900 – 1500, şi vineri, între orele 0900 – 1300, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apm. ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 30.06.2018.

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Gabriel Francisc ȘTIKA

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei