ANUNŢ IMPORTANT În atenția administratorilor de condominiu de pe raza Municipiului Reșița

modelmic

 

MUNICIPIUL REȘIȚA, Compartiment Asociații de Proprietari,  în temeiul prevederilor Legii nr. 196/ 2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari și administrarea condominiilor, HCL NR.166/2019,  organizează examen pentru atestarea persoanelor fizice pentru a îndeplini funcţia de administrator de condominiu, sesiunea a II-a ( septembrie 2019), respectiv 10 septembrie 2019, termen de depunere  a dosarelor până în data de 3 septembrie 2019.

Vă comunicăm că persoanele fizice care au calitatea de administrator de condominiu  și care nu se prezintă  pentru examinare, după data de 28 septembrie 2019, nu mai pot exercita această funcție, având obligativitatea de a depune la Compartimentul de Asociații de Proprietari, atestatul eliberat de Municipiul Reșița.

Nepredarea atestatului până în data de 28 septembrie 2019, inclusiv, atrage după sine aplicarea de amendă contravențională, potrivit HCL NR.166/2019.

Totodată, vă aducem la cunoștință, că instituția noastră nu va mai organiza examen timp de 12 luni.

Condițiile de participare la examen (bibliografie, documentele necesare de înscriere) au fost publicate: la avizierul Municipiului Reșița, pe site-ul www.primariaresita.ro, asociatiadeproprietari@primariaresita.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la tel.  0255/222898, Compartiment  Asociaţii de Proprietari .

 

Biroul de Comunicare şi Relaţii cu Publicul

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei