„Au început lucrările de asfaltare pe tronsonul Fârliug-Duleu” afirmă primarul Borduz!

modelmic

Demararea unor lucrări noi de asfaltare au fost anunțate pe un tronson de drum județean foarte important pentru locuitorii comunelor Fîrliug și Ramna, din județul Caraș-Severin!

„A început asfaltarea DJ 585 si 587 Fârliug-Duleu, 7 km de drum care are termen de finalizare luna septembrie 2019. Valoarea totală a lucrărilor de execuție se ridică la suma de 8.000.000 de lei fără TVA. Drumul va fi unul foarte modern, avînd lățimea de 5,5 metri cu șanțuri betonate, poduri și podețe noi la fiecare imobil prin fața căreia trece drumul.

Sumele de la proiectare până la execuția finală au fost alocate de Guvernul PSD al României prin Compania Națională de Investiții, și în absolut toate demersurile noastre am fost sprijiniți de doamna deputat Luminița Jivan căreia îi mulțumim foarte mult, pentru că nu este primul și sigur nici ultimul proiect pe care îl derulăm și în care am fost sprijiniți de domnia sa”, a declarat primarul comunei Fîrliug, Ioan Borduz.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157707680146614″]

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei