Anunț Primăria Reșița  – „Amenajare terenuri de sport în Parcul Copilului, Parcul Tricolorului și strada Retezat”

modelmic-Recovered-Recovered

Primăria municipiului Reșița, titular al proiectului „Amenajare terenuri de sport în Parcul Copilului, Parcul Tricolorului și strada Retezat din municipiul Reșița”   anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amenajare terenuri de sport în Parcul Copilului, Parcul Tricolorului și strada Retezat din municipiul Reșița”  propus a fi amplasat în intravilanul Municipiului Reșița , extras CF nr. 44496 Reșița; 3701 Reșița Română; 34741 Reșița, județul Caraș – Severin.

„Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru  Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior , nr. 73, în zilele de luni – joi , între orele 09:00 – 15:00  și vineri între orele 09:00 – 13:00 , precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului”, anunță primarul Ioan Popa.

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Garaj Dumitru

    Cum sa faci teren de baschet pe str Retezat,intre blocuri?!?!S-a dus linistea locuitorilor din zona,numa bataia mingii de baschet si lovitul panoului…sa vezi galagie..asta pana se va enerva un locatar si va taia cosurile de baschet jos.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei