ANUNŢ privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reședință

anunt

 

Municipiul Reșița, prin Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, cu sediul pe str. P. Maior, nr.2, Compartimentul Parcări cu Plată, organizează  LICITAŢIE PUBLICĂ  pentru distribuirea locurilor de parcare din Lunca Pomostului, strada George Enescu (parcare nou amenajată).

Depunerea cererilor în vederea participării la licitația publică pentru locurile de parcare nou amenajate în parcările de reședință/domiciliu se poate efectua în perioada 26.10.2020 – 06.11.2020, la Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, str. P. Maior , nr.2, etajul 1, Registratură.

          Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință, și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 la 500 lei, conform H.C.L. Nr.106 din 20.03.2020, privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/domiciliu situate pe domeniului public al Municipiului Reșița.

Informații suplimentare la telefon 0255/212483,0255/220546  interior 20 .

 

 

Director executiv

Liviu Marius GÂRTOI

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei