ANUNŢ Privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

modelmic 

Municipiul Reşiţa , prin Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa,cu sediul în Reşiţa,str.P.Maior , nr.2, Compartimentul Parcări cu plată  , organizează  LICITAŢIE PUBLICĂ    pentru distribuirea locurile de parcare rămase neocupate din zonele Microraioanelor I,II,III,IV, din cartierul Govândari  precum  şi din alte  zone  ale  Municipiului  Reşiţa ( Cartier Moroasa , P-ţa 1 Decembrie 1918, Poliţie spre Peco, Poliţie spre Centru, P-ţa Reşiţa-Sud , str. Libertăţii, str. Independenţei str.Romanilor, Cartier Valea Domanului  ).

Depunerea cererilor în vederea participării la licitația publică pentru locurile de parcare declarate vacante la data de 31.03.2019, se poate efectua în perioada 15.04.2019 – 25.04.2019, la Compartimentul Parcări cu Plată cu sediul pe str. P.Maior  nr.2 (Bloc 800), et. 3 camera 3311.

Informaţii suplimentare la telefon 0255/212483 interior 20 .

 

 

Consilier Primar,

Coordonator D.A.D.P.P.                                                  Şef serviciu

Marius LENGYEL                                                  Dorel  IANOȘI

 

 

Parcări cu plată,

Roşu Cătălin                                                             

                                           

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei