ANUNŢ PUBLIC

modelmic

Municipiul Reşiţa, cu sediul în localitatea Reşiţa, Piața 1 Decembrie 1918, nr.1 A, titular al PLANULUI  URBANISTIC  DE  DETALIU: LOCUINŢE  PENTRU SPECIALIŞTI  ÎN SĂNĂTATE ZONA MOROASA  anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a PUD, respectiv depunerea  lui  în vederea declanşării etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.
Informaţiile privind  prevederile  planului PUD propus pot fi consultate la sediul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, numărul 73, în zilele de luni – joi între orele 08:00 – 15:00 şi vineri între orele 08:00 – 13:00, la sediul Primăriei Municipiului Reşiţa şi la sediul BIA Adina Bocicai, din localitatea Reşiţa, strada B. Şt. Delavrancea, nr. 2,  în zilele de luni – joi între orele 09:00 – 15:00 şi vineri între orele 09:00 – 13:00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în termen de 15 zile calendaristice de la data apariţiei anunţului.

Primar
Ioan POPA

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Gigi Against

  De ce nu faceti acest ansamblu mai aproape de spital sau chiar langa!
  Medicii ar economisi o gramada de timp cu transportul si ar fi mai aproape de locul de munca, chiar in cazul.unor urgente!

  Raspunde
  1. zero

   “De ce nu faceti acest ansamblu mai aproape de …”

   Din acelaşi motiv pentru care nici judecătorii nu sunt obligaţi să locuiască mai aproape de tribunal :)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei