ANUNŢ PUBLIC

cjcs

Consiliul Județean Caraș-Severin cu sediul in localitatea Reșița, strada Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 , titular al PLANULUI JUDEȚEAN PENTRU GESTIONAREA DEȘEURILOR  în județul Caraș-Severin, anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a planului, respectiv depunerea  lui  în vederea declanşării etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.

Informaţiile privind  prevederile  planului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, numărul 73, la sediul instituției,    în zilele de luni – vineri între orele 09:00 – 15:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în termen de 18 zile calendaristice de la data apariţiei anunţului.

 

 

PREȘEDINTE

Silviu HURDUZEU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei