ANUNŢ PUBLIC – EPISCOPIA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ LUGOJ

anunt

EPISCOPIA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ LUGOJ, cu sediul în municipiul Lugoj, strada Ep. Dr. Ioan Bălan, nr. 6, titular al Planului Urbanistic Zonal Construire Biserică greco-catolică anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a PUZ, respectiv depunerea lui în vederea declanşării etapei de încadrare pentru obținerea avizului de mediu.
Informațiile privind prevederile PUZ pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior, 73, în zilele de luni-joi între orele 08:00-16:30 și vineri între orele 08:00-14:00 și la sediul Episcopiei Române Unită cu Roma, Greco-Catolică.
Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în termen de 18 zile calendaristice de la data apariţiei anunţului.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei