Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

anunt 07.09

PROD-FOREST NIRIS S.R.L., titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: de efectuare a evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Amenajare iaz piscicol prin exploatarea nisipurilor și pietrişurilor din perimetrul temporar de exploatare LUNCA PRIGORULUI, propus a fi amplasat în UAT Prigor, extravilan sat Prigor.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, strada Petru Maior, nr. 73, precum şi la următoarea adresă de e-mail office@apmcs.anpm.ro, în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei