Anunţ public privind decizia etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin

anunt

REALITAS INVESTMENT SRL anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de icadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, pentru proiectul “Documentație de scoatere definitivă a unor terenuri din fondul forestier național, cu compensarea echivalentă ca suprafață și bonitate a acestora, în scopul realizării obiectivului „Carieră de piatră din perimetrul de exploatare Colțani, O.S. Bocșa Montană UP VII Colțani, u.a. 67F1, 67F2, județul Caraș-Severin – împădurirea terenului oferit în compensare, în suprafață = 3,4528 ha (extrase CF nr. 30752, 30758 – UAT Dognecea, județul Caraș-Severin)”, propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al comunei Dognecea.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1630, şi vineri, între orele 0800 – 1400, şi la sediul REALITAS INVESTMENT SRL din Bocșa, strada Dognecei, numărul 10, județul Caraș-Severin, în zilele de luni-vineri, între orele 0800 – 1600.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei