Anunț public privind decizia etapei de încadrare – Primăria Oțelu Roșu

modelmic

Oraşul Otelu Roşu, titular a proiectului „MODERNIZARE ȘI REABILITARE STR. MIHAI EMINESCU, DE LA INTERSECŢIA CU DN68 PÂNĂ LA INTERSECŢIA CU STR. ROZELOR, ÎN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului: faza evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul „MODERNIZARE ȘI REABILITARE STR. MIHAI EMINESCU, DE LA INTERSECŢIA CU DN68 PÂNĂ LA INTERSECŢIA CU STR. ROZELOR, ÎN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN”, propus a fii amplasat în oraşul Otelu Roşu, Str. Mihai Eminescu, F.N., Jud. Caraș-Severin.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras-Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni-joi, între orele 08:00 -15:00 și vineri între orele 08:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

primar

Jr. Luca Mălăiescu

Urbanism și Amenajarea Teritoriului

Muntean P. Neagoe

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei