Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

anunt

 

     Municipiului Reşiţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Legătură rutieră între artera principală a Reșiței și parcul industrial și zona de regenerare urbană Mociur, în vederea extinderii transportului în comun“, propus a fi amplasat în Reșița, în zona adiacentă Triaj și parțial parc zona Intim.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției  pentru Protecţia mediului Caraş-Severin, Municipiul Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 -1500, şi vineri, între orele 0800 -1300, şi la sediul Municipiului Reşiţa, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 1 A, în zilele de luni – joi, între orele 0800 -1500, și vineri, între orele 0800 -1200.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior, nr. 73.

 

                                                            PRIMAR,

                                                         POPA IOAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei