ANUNŢ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

modelmic

Oraşul Otelu Roşu, titular a proiectului, anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „MODERNIZARE SI REABILITARE STR. MIMAI EMINESCU, DE LA INTERSECŢIA CU DN68 PANA LA INTERSECŢIA CU STR. ROZELOR IN ORAŞUL OTELU ROŞU, JUDEŢUL CARAS-SEVERIN”, propus a fii amplasat in intravilanul Oraşului Otelu Roşu, Str. Mihai Eminescu, domeniul public.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras Severin, Reşiţa, str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de Luni-Joi, intre orele 08:00 15:00 si vineri intre orele 08:00-13:00, precum si la adresa Primăriei Oraşului Otelu Roşu, Str Rozelor, Nr.2 in zilele de Luni-Joi intre orele 8-15 si Vineri 8-13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caras-Severin, Reşiţa, Str. Petru Maior, Nr. 73.

 

Primar, Luca Mălăiescu

URBANISM SI AMŞNAJAREA TERITORIULUI, MUNTEAN P/NEAGOE

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei