Anunț punerea în funcțiune a instalației de semaforizare

modelmic

Consiliul Local al Municipiului Reşiţa anunţă punerea în funcțiune a instalației de semaforizare pentru facilitarea ieșirii prioritare a autovehiculelor de la Pompieri, în zona intersecției formată de străzile Castanilor, Zimbrului și Pavel Chinezul, începând cu data de 22.06.2018.
În perioada următoare instalațiile noi montate vor suferi reglaje de funcționare ale sistemului cu scopul asigurării regimului de circulație prioritară destinat autovehiculelor aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic.
Rugăm conducătorii auto să respecte semnificaţia instalației de semaforizare și a indicatoarelor rutiere amplasate în această zonă.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  Remarcabil! :)
  Lucrarea a fost aprobată de primarul Stepănescu prin referat-raport în anul 2010 (nr.6983/01.04.2010).
  Însă cineva (cine oare?) a tot “frecat” hârtiile şuntând sistematic cel puţin Consiliul Local şi mai ales pe cei I.S.U. (din interese de… achiziţii şi de perversitate).
  Ba între timp a mai propus şi stricat şi tramvaiele. Stricăciune propusă prin acelaşi referat (la “iuţeală de mână şi nebăgare de seamă”, aprobată).
  În sfârşit, după 7 ani, primăria (nu Consiliul Local) s-a îndurat să îngăduie secţiei să monteze cablurile aeriene şi lămpile de semnal pe stâlpi.
  Sub alte “şunturi”.
  Şi după încă un an (total 8) s-a aprins primul bec.

  “Vă mulţumim pentru înţelegere.”

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei