ANUNȚ PUZ – ETAPA II

modelmic

Informăm cetăţenii că la Direcția Urbanism-Camera 203 din cadrul Primăriei Municipiului Reșița a fost depusă spre consultare, etapa 2- Etapa elaborării propunerilor, documentația :PLAN URBANISTIC  ZONAL: “SPAȚIU COMERCIAL CENTRUL ISTORIC REȘIȚA MONTANĂ, având amplasamentul în Judeţul Caraş-Severin, Municipiul Reşiţa, P-ța Republicii-Centru istoric Reșița Montană; iniţiator  SC ARIAL COM SRL cu sediul în Reșița, prin Blaga Aristotel; proiectant general SC ABRAXAS SRL și proiectant de urbanism B.I.A. Adina Bocicai ( ambele cu sediul în Reșița).

Publicul este invitat, în perioada 05.08.2019-30.08.20199 ( între orele 800 -1600) să consulte documentația mai sus menționată ( persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: Gheorghiu Monica) și să transmită observaţii / sugestii, în scris, cu privire la Planul Urbanistic Zonal mai sus menționat, la Compartimentul de relații cu publicul și informare cetățeni  din cadrul Primăriei Municipiului Reșița sau pe e-mail: urbanism@primariaresita.ro . În intervalul 20.08.2019-30.08.2019 , proprietarii ale căror imobile sunt direct afectate de propunerile P.U.Z. sau asociațiile legal constituite pot face solicitări în scris, înregistrate la Compartimentul de relații cu publicul și informare cetățeni al P.M.R., în vederea organizării unei dezbateri publice, a cărei dată  va fi anunțată ulterior( într-un interval de 30 zile calendaristice de la data solicitării) atât  la sediul P.M.R. cât și  și pe site-ul acesteia.

Observaţiile vor fi puse la dispoziția proiectantului, în vederea cuprinderii acestora în documentația  Planului Urbanistic Zonal supus consultării publice (în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal, tehnic sau financiar ).

Răspunsul proiectantului, la observaţiile primite, va fi pus la dispoziţia publicului prin afişare la panoul de afişaj  şi pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița.

Etapele parcurse în cadrul procedurii de  consultare a publicului (atât anterioare cât și  ulterioare aprobării planului) sunt:

-Etapa pregătitoare-etapă încheiată;

-Etapa elaborării propunerilor –etapă în curs;

-Etapa aprobării P.U.Z.;

-Etapa monitorizării implementării P.U.Z..

 

P R I M A R

POPA IOAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei