ANUNȚ PUZ – ETAPA I

modelmic

Informăm cetăţenii de intenţia de elaborare:  PLAN URBANISTIC  ZONAL:   “DEZVOLTARE ZONĂ REZIDENŢIALĂ, FUNCŢIUNI COMPLEMENTARE ȘI SERVICII ”, având amplasamentul în Judeţul Caraş-Severin, Municipiul Reşiţa –zona Dealul Lupacului fn; inițiatori: Winsch Gabriel, Winsch Nicoleta, Manolescu Vlad Valeriu și Manolescu Daniela Ramona; elaborator B.I.A. BIANCA PALCOVICI cu sediul în Timișoara;

Publicul este invitat, în perioada 06.08.2019-16.08.2019( orele 800-1600) să consulte documentația mai sus menționată la Camera nr. 203 – Direcţia Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Reșița (persoana responsabilă cu informarea şi consultarea publicului: Gheorghiu Monica) și să transmită observaţii sau propuneri,  în scris ,  cu privire la intenţia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal: la Compartimentul de relații cu publicul și informare cetățeni  din cadrul Primăriei Municipiului Reșița sau pe e-mail: urbanism@primariaresita.ro .

Observaţiile vor fi puse la dispoziția proiectantului, în vederea stabilirii cerinţelor de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (în măsura în care acest lucru este posibil din punct de vedere legal, tehnic sau financiar).

Răspunsul proiectantului, la observaţiile primite, va fi pus la dispoziţia publicului prin afişare la panoul de afişaj  şi pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița.

Etapele parcurse (în cadrul procedurii de  consultare a publicului) sunt:

-Etapa pregătitoare;

-Etapa elaborării propunerilor;

-Etapa aprobării P.U.Z.;

-Etapa monitorizării implementării P.U.Z..

 

P R I M A R

POPA IOAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei