ANUNŢ- SEDINŢĂ CU REPREZENTANŢII ASOC. DE PROPRIETARI DIN REŞIŢA

modelmic

În data de 06.05.2019 ora 17:00 în sala Cinematografului DACIA va avea loc o ședința de informare susținută de reprezentanți ai primăriei cu participarea preşedinţilor si administratorilor Asociaților de Proprietari din zonele: Govandari, Calea Timișoarei şi Triaj, iar în data de 07.05.2019 ora 17:00, aceiaşi locaţie, va avea loc ședința pentru reprezentanţii din zonele Luncă, Moroasa şi Centru.

Printre subiectele abordate se numără schimbarea legislației Asociațiilor de Proprietari, responsabilitățile acestora, informarea privind atestarea Administratorilor de condominii şi bineînţeles situaţii cu care se confruntă Asociațiile de Proprietari/Locatari.

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Craiovan E

  Problema cu administratorii de asociatii de proprietari este ca un administrator are cate asocietii vrea el si nu se ocupa de nici una .Ii vezi doar cand vin dupa bani. Nu citesc contoarele de apa la toti locatarii motivand ca nu li se deschide usa, asa ca prostii platesc apa nesimtitilor care nu deschis usa. Sa se gaseasca o modalitate de a nu se mai fura apa de unii locatari. Surplusul de apa sa fie platit de acesti nesimtiti. Precizez ca este afis ca nu sunt scurgeri la subsol. De asemenea administratorul nu este prezent cand se cireste ceasul la intrarea in bloc. Ma refer la blocul 9 de la BD.Republicii. Mentionez ca administrator este sotia presedintelui de asociatie.

  Raspunde
 2. Barbu Iulian

  Ce se întâmplă atunci când administratorul își mărește leafa atât lui cât și a femeii de serviciu ( care mai face și pe cenzorul ) fără a cere aprobarea locatarilor / proprietatilor blocului ? Există o ,,dictatură,, a celor doi în imobil care fac efectiv ce vor …
  Să nu mai vorbesc că este o debandadă și o mizerie atât în bloc cât și în jurul acestuia …
  Bul . Muncii nr. 18.

  Raspunde
 3. zero

  Şi dreptul de liberă (ne)asociere este tot garantat constituţional.
  Şi soţia viceprimarului (liberal-tribal) administrează ceva pe tăiţeii din primărie.
  Şi ‘leana lu’ împuşcatu’ administra în stat.
  Doar că asta era “academician …” :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei