UPDATE: Apă cu porția la Oravița!

modelmic

 

UPDATE: Aquacaraș a revenit asupra anunțului de ieri privind programul după care va fi oprită furnizarea apei potabile în orașul Oravița. Astfel, conform noului comunicat al societății, orăvițenii vor avea apă la robinete între orele 05:00 – 22:00, urmând ca aceasta să fir întreruptă pe parcursul nopții.

…………………………

Societatea Aquacaraș anunță restricții la furnizarea apei potabile în orașul Oravița. Mai exact, orăvițenii nu vor avea apă la robinete decât pe parcursul nopții, între orele 22:00 și 05:00. Reprezentanții Aquacaraș nu menționează însă și pentru cât timp este valabilă situația.

Datorită secetei prelungite, acumularea apei în bazinele care alimentează orașul Oravița ( orașul vechi )  nu se face la parametrii normali pentru asigurarea apei potabile pentru consumatori. Începând cu data de 18.12.2018 și în următoarea perioadă furnizarea apei potabile se va face după următorul program : 22:00 – 05:00.

Vor fi afectați toți consumatorii din oraș mai puțin strada Zona Gării.

Pentru alte informații, vă rugăm apelați  Dispeceratul AQUACARAȘ nr. tel. 0255/215643.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat  și mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere”, se arată în comunicatul transmis de Aquacaraș.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei