Apă nepotabilă la robinetele orăviţenilor!

apă nepotabilă

Pe lângă case inundate şi drumuri blocate, ploile abundente din ultima perioadă au efecte şi asupra staţiilor de tratare a apei.

 Apa de la robinetele orăviţenilor este nepotabilă, după ce, din cauza ploilor abundente staţia de tratare nu mai face faţă. „Societatea S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă că, din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, a crescut brusc turbiditatea apei brute la captările de apă din oraşul Oraviţa depăşind capacităţile de tratare instalate”, explică Adriana Almăjan, din partea Biroului Marketing al Aquacaraş.

În consecinţă, operatorul furnizor recomandă utilizarea apei numai în scop gospodăresc până la reglementarea situaţiei. Orăviţenii sunt avertizaţi să nu folosească apa de la robinete nici măcar la prepararea hranei. ( Nu se va folosi la prepararea hranei!).

„Operatorul va reveni cu informaţii şi va anunţa public imediat ce apa furnizată se va încadra în parametrii de potabilitate. Vă mulţumim pentru înţelegere”, precizează Adriana Almăjan.

 

Diana RADU.

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei