Apă potabilă la robinetele gospodăriilor din Gîrnic! Proiectul a fost semnat de primarul Nicolae Tismănariu!

modelmic

Primarul comunei Gîrnic, Nicolae Tismănariu a semnat la București, contractul de finanțare pentru proiectul de alimentare cu apă în localitatea Gîrnic. Cu o valoare de 3.476.568 lei, proiectul reprezintă al cincilea contract de finanțare semnat cu MDRAPFE pentru comuna Gîrnic

Iată că după proiectul la rețeaua de apă potabilă din satul aparținător Padina Matei, finanțat prin PNDL 1, va curge apă și la robinetele locuitorilor din Gîrnic , acesta fiind un proiect prin PNDL 2.

„Este un proiect important pentru comunitatea noastră, un pas spre civilizație important pentru comunitatea din localitatea Gîrnic, după finalizarea rețelei de apă potabilă de la Padina Matei. Estimez că după licitațiile pentru proiectul tehnic și execuția efectivă în urma căruia va fi desemnat constructorul, lucrările vor putea demara în august, cel târziu septembrie“, afirmă primarul comunei Gîrnic, Nicolae Tismănariu.

Prin același Program Național de Dezvoltare Locală 2 al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pentru cetățenii comunei Gîrnic au fost depuse de primarul Tismănariu și așteaptă finanțarea, proiecte care vizează construirea unui dispensar în localitatea Padina-Matei și proiectul  în valoare de peste 4 milioane lei privind modernizarea străzilor în localitatea Gîrnic.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

14 Comentarii

 1. andreeea

  hotomam e neuronul tau din partea stanga. cel din dreapta a adormit de mult.
  cum poti sa spui asa ceva cand intr o localitate asa de mica se fac lucrari asa de mari?

  Raspunde
 2. George

  Animal de sex feminin cu creierul de găina, înțeleg că ești plătită de individul din poză , nu ajunge să intri în localitate, trebuie să trăiești acolo, după aceea poate, (dar nu cred, lipsește creierul) ai înțelege situația.. Individul din poză este la al patrulea mandat de primar, și nimic nu a făcut pentru oamenii, dimpotrivă totul a furat,are cumpărate vreo opt Case și multe grădini în comună, bineînțeles din salariu de primar (cine crede în această poveste)

  Raspunde
 3. Johny

  Mda, n-ai ce zice! Bravo, domnule primar!

  Partea „frumoasă” a situației e că zilele astea se finalizează asfaltarea drumului principal din Gîrnic, de la un capăt la celălalt al satului. Asta înseamnă că la toamnă, ca să se facă rețeaua de alimentare cu apă, acest asfalt proaspăt turnat trebuie spart pentru a face loc conductelor de distribuție.

  Curat lucru gospodăresc!

  Raspunde
  1. Johny

   Am uitat să precizez că ulița principală era deja asfaltată și se circula pe ea cu mult mai bine decât pe porțiunea dintre Gârnic și Padina Matei. E-adevărat că erau niște gropi în asfalt (ce puteau fi „peticite” fără prea mari eforturi financiare), da’ te poți pune cu județu’? Dacă mai marii cărășeni dă banu’, asta e! Asfaltăm unde nu e nevoie, lovele să iasă!

   Tare-ar fi ca în următorii 10 ani, după ce asfaltul proaspăt turnat va fi spart (pentru a pune noile conducte de apă) și reparat la loc, să-l stricăm încă o dată pentru conductele de canalizare.

   Ce?… Vă mirați?… Păi există un proiect și pentru asta!

 4. Johny

  Recitind articolul am găsit un citat ce m-a întors pe spate: „Este un proiect important pentru comunitatea noastră, un pas spre civilizație important pentru comunitatea din localitatea Gîrnic”.

  Măi să fie, domnule primar! La Gîrnic curge apă prin robinetele localnicilor de vreo 36-37 de ani, poate chiar mai mulți. Nu-mi amintesc exact.

  Pariez cu dumneavoastră pe o ladă de bere că lucrările nu vor „demara” în septembrie. Ce ziceți, țineți pariul?

  Nu-i nicio grabă! Deocamdată apa încă curge prin robinete. Nu știu dacă e potabilă, da’ curge… Se ocupă de curgerea ei (și de „scurgerea” fondurilor SC APA CANAL GÎRNIC SRL.

  Raspunde
 5. Johny

  Am ratat tastarea parantezei închise după „fondurilor”. Așa-s eu, mereu ratez parantezele. Ghinionist cum sunt, am totuși norocul să fiu reprezentat de un primar genial ca domnul Tismănariu. Să ne trăiești, domnule primar, încă vreo trei mandate! Că, vorba aia, ce ne-am face fără matale?

  Raspunde
 6. George

  Da aveți dreptate d-le Johny, fără el am fi toți Orfani”(așa se zicea în timpul lui Ceaușescu) .Dar interesant este că nu răspunde,or nu știe cum, sau nu citește aceste comentarii, răspunde doar la fanii lui”fanatici”care îl laudă, de parcă ar fi Dumnezeu’.. Acești”Fani fanatici interesant este că nici unul nu locuiește în comună GÂRNIC, așa că nu cunosc situația la fața locului, le ajunge minciuna lui “Zeus”. D-le Johny explicați-ne și nouă cum este cu acea SC APA CANAL GÂRNIC SC,rog puține detalii să vadă fanii acestui Primar Hoțoman..

  Raspunde
 7. Johny

  Nu-i treaba mea să vă explic cum e cu SC APA CANAL GÂRNIC SRL, domnule George. E de ajuns (dacă sunteți interesat) să vă uitați cu un pic de atenție la bugetul aprobat de Consiliul Local pentru această „societate comercială”. Îl găsiți pe site-ul primariagarnic.ro.

  Din totalul „cheltuielilor de exploatare” prevăzute (49.620 lei), pentru cheltuielile de personal se alocă 46.200 lei, adică 93,1%, și nici măcar un leuț pentru întreținerea rețelei de alimentare. Eu mă întreb cine plătește și cu ce bani remedierea țevilor crăpate sau curentul electric consumat de pompe?

  SC APA CANAL e o „firmă” înființată doar pentru ca primarul să-și mulțumească votanții (la fel ca Centrul Turistic de 200.000.de euro). Nu prea pricep cum dracu’ poate Primăria să înființeze un s.r.l, da’ asta e: dacă la București se poate nu putem fi noi, niște săteni, mai cu moț…

  Raspunde
 8. Johny

  Dacă aveți timp și chiar citiți hotărârea cu numărul 15 din 16.02.2018 (adoptată într-o ședință extraordinară, cum altfel?) poate vă concentrați atenția asupra articolului cu numărul 1 ce glăsuiește așa:
  „Se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2018, finanțate integral sau parțial din venituri proprii, la SC APA CANAL GIRNIC SRL conform anexelor la hotarare”.
  Băieții ăștia habar n-au de limba română (deși au „studii superioare”, făcute la „apelul bocancilor”, desigur) dar se pricep la politică nu șagă…
  Mie mi-a plăcut formularea „finanțate integral sau parțial din venituri proprii”.

  Raspunde
 9. Johny

  Nu mă lasă inima să nu scriu încă un comentariu. Cum naiba să emiți un act oficial în care dezacordurile gramaticale sunt flagrante?
  Bugetul este finanțat (nu finanțate) și este al (nu la) SC APA CANAL. Iar aia cu „integral sau parțial” e de râsul curcilor.
  Acum înțeleg de ce Viorica Dăncilă a ajuns premier…

  Raspunde
 10. Johny

  Se vede treaba că pe cei „gură-slobodă” ca mine nu-i aude nimeni, oricât și-ar „răci” cavitatea bucală. Trăim într-o lume în care lichelismul și impostura fac legea, domnilor!
  Cu cât ești mai obraznic, mai mincinos, mai nesimțit și mai șmecher (hoț, adică) cu-atât ai șanse mai mari să ajungi în capul mesei. Oamenii cinstiți își văd de treaba lor. Hoții la fel. Cum s-ar spune, fiecare cu treaba lui…

  Raspunde
 11. George

  D-le Johny după cum se vede aveți mult mai multe informații despre Hoțul din GÂRNIC,dar totuși nu înțeleg de ce nu faceți ceva, nu pentru mine,dar pentru oamenii (necăjiți, bătrâni, bolnavi etc)din comună GÂRNIC. Oare nu toți oamenii din Com,sunt cumpărați de mafiotul de primar, mai sunt și oameni cu puțină minte în cap..

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei