Apă tulbure la robinetele caransebeșenilor! Aquacaraș susține că poate fi utilizată fără riscuri!

modelmic

Calitatea apei din municipiul Caransebeș a avut din nou de suferit, ca de fiecare dată când plouă mai mult.

Societatea S.C. AQUACARAŞ S.A anunţă cetățenii din municipiul Caransebeș că datorită ploilor abundente din ultimele zile calitatea apei brute din Lacul Zervești s-a înrăutățit depășind valorile corespunzătoare categoriei A 1 prevăzute de HG100/2002, respectiv NTPA 013/2002, la parametrii: turbiditate și culoare.

Capacitățile de tratare ale Uzinei de Apă din Municipiul  Caransebeș  au fost depășite, nemaifiind posibilă asigurarea conformării pentru parametrii : culoare și  turbiditate,  conform cerințelor Legii 458/2002, forma consolidată în 2017.  

Menționăm că apa distribuită este tratată, putând fi utilizată fără riscuri de populație”, informează reprezentanții Aquacaraș.

Operatorul va reveni cu informaţii şi va anunţa public imediat ce apa furnizată se va încadra în totalitate în parametrii de potabilitate.

 

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei