Primarul Ursu, preocupat de sănătatea locuitorilor din Oravița

 

ursuPrimăria din Oravița s-a implicat  în achiziționarea de aparatură medicală nouă pentru spitalul din oraș. Totodată, administrația locală condusă de Dumitru Ursu, împreună cu managerul Spitalului Orășenesc Oravița, Felician Fara, au reușit să convingă medicii specialiști să vină să profeseze în Oravița, prin punerea la dispoziție a unor facilități.

Ținând cont de necesitatea existenței unor condiții optime pentru cetățeni, cărora dorim să le livrăm servicii medicale de calitate, am investit în aparatură modernă, urmând a continua să achiziționăm și alte echipamente medicale, valoarea totală fiind de aproximativ un milion de euro. Am reușit să achiziționăm până în acest moment echipamente de ultimă generație: aparat Roentgen Digital, aparat de anestezie, ventilator ATI adult / pediatric , sterilizator Pupinel 2 bucăți, termostat 2 bucăți, lampa operatii 2 bucăți, masa operatie 2 bucăți, lavoar chirurgical 2 bucăți, autoclav 2 bucăți, sistem complet de endoscopie, difibrilator automat 6 bucăți, sistem complet de laparoscopie, mașină găurit ortopedie`, declară primarul Dumitru Ursu.

Vor urma și alte investiții în aparatură medicală modernă pentru tratamentul în domeniul balneofiziokinetoterapie și recuperare, dar și în reabilitarea și renovarea clădirilor spitalului din oraș, ne dă asigurări Primăria Oravița.

s1

S2

S3

 

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei