UPDATE: Apel din Ocna de Fier, Caraș-Severin: „M-am săturat! Vreau demnitate și normalitate pentru cetățenii simpli din mediul rural”!

modelmic

 

UPDATE: Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, a răspuns apelului lansat din Ocna de Fier, cu privire la situația cu care se confruntă cetățenii din comună, aduși la disperare de traficul greu de pe raza localității. Nedelcea dă asigurări că s-au făcut deja demersuri pentru remedierea problemei.

Am luat legătura cu firma de exploatare, cu beneficiarul și cu toți ceilalți factori implicați și, în egală măsură, rugăm toți cetățenii să sesizeze asemenea aspecte deloc plăcute atât pentru localnici cât și pentru instituții, tocmai pentru a preveni o asemenea stare de fapt! Situația a fost soluționată, începând de la această dată exploatarea se va face doar pe rută ocolitoare”, transmite Nedelcea.

…………………………………

Locuitorii din Ocna de Fier se confruntă de ani de zile cu o problemă care le distruge liniștea, drumurile și casele. Cetățenii au atras atenția în mai multe rânduri asupra autovehiculele de dimensiuni mari care tranzitează localitatea și creează probleme, în ciuda faptului că există un drum auxiliar ce ar putea și ar trebui fi folosit pentru traficul greu. Situația este din nou adusă în centrul atenției de profesorul universitar Ileana Rotaru, care face practic un apel la toți factorii decidenți din județ, să își întoarcă atenția spre nevoile cetățenilor simpli din comuna cărășeană și să ia măsuri.

Trec bascule care dărâmă. Dărâmă case, dărâmă oameni și vieți (ale celor câțiva bătrâni care mai au case pe DJ586, drumul județean ce traversează comuna). Basculele cu piatră trec cu toate că încă din 2009 avizul exploatării cât și contractul semnat cu beneficiarii, interzice tranzitarea comunei!!!! Avem și drum auxiliar! 

M-am săturat!!! M-am săturat de starea drumului DJ 586 Bocșa- Ocna de Fier! De nepăsarea adormită a dlui președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, dl  Silviu Hurduzeu, PSD (care participă la activități cultural artistice – Rugă – invitat de primarul PNL Petru Panescu și vicele Constantin Tarbuzan), a dl. director din vremuri imemorabile al CJ Cristi Bîtea (care circula pe acest drum cu mașina Consiliului Județean, pe cea personală nefiind în stare să o utilizeze pe acest drum!). M-am săturat!!! De înțelegeri transpartinice în detrimentul oamenilor de rând! Al fraierilor care sunt chemați la vot indiferent de mărimea crăpăturii de la colțul casei! 

Unde ești domnule Președinte? Unde ești domnule Flavius Nedelcea, domnule Ionuț Popovici? Unde esti CNADNR (fără cântar plecat din cariera de piatră ieșit pe național), unde ești Maxagro (Gătaia, că m-am săturat de sesizări și telefoane!), unde ești tu Luminița Jivan  și Marcel Vela și tu, domnule Mocioalcă de ne-ai pricopsit cu ei și care acum te dai «albă ca zăpada» ca Doina mea cu UEM după ce s-a umplut curtea de mascați! 

Vreau demnitate și normalitate pentru cetățenii simpli din mediul rural. Vreau să ma bucur de liniște la Ocna de altădată! Sau să plecăm toți ca fostul primar, Mircea Ciobîrcă?!”, este mesajul transmis de profesorul cărășean Ileana Rotaru, exasperată de probleme traficului greu din Ocna de Fier.

Pentru cei care nu își amintesc, Mircea Ciobîrcă și-a dat demisia din funcția de primar a comunei Ocna de Fier în urmă cu patru ani, după ce și-a găsit un loc de muncă în Germania.

Karina TINCUL

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Patrick

  Nici măcar nu sunteți în stare să copiați ceva…
  Fostul primar se numea Mircea Ciobîcă, nicidecum Ciobîrcă. Și mai e și articol…

  Raspunde
 2. Mircea

  Sincer ar trebui sa te uiti in oglinda apoi prin casa,vezi sa nu dai de mascati sau de alte organe de control si apoi mergi la Gataia doar acolo mai gasesti tratament.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei