Apel disperat pentru prinderea unui hoț. Putem sa-l găsim împreună

1
Pe pagina de socializare a unei profesoare de educație fizică din municipiul Reșița, a fost postat următorul apel: „Astăzi, 06.03.2020, în plina zi, în jur de ora 14.20-14.30, mi-au fost sparte ambele geamuri din spate ale mașinii! Mașină era parcata în fata blocului pe aleea Galați, nr.2! O geantă de umăr Bugatti neagră a fost furată din mașină! În geanta sunt diplome, documente și adeverințe școlare într-un dosar plic roz de plastic , chei, un lănțișor de aur, pompă pentru mingi, fluier….. și un carnet de antrenor pe numele DUMITRU CARMEN OANA! Dacă o găsește cineva va rog din suflet sa ma contacteze“!

Am luat legătura cu proprietara care ne-a precizat că a urcat preț de 10 minute până în apartament, urmând să coboare cu copilul și să plece. Mașina era parcată pe locul domniei sale de parcare, în fața blocului. În plină zi, individul din imagine, după cum spune păgubita, flancat de alți doi care țineau „de șase“, a spart ambele geamuri din spate ale mașinii. Pe lângă acte, documente și tot ceea ce preciza doamna, mai avea și un lanț de aur proaspăt scos de la reparat.

2
La fața locului a sosit un echipaj de poliție care a constat furtul și unul de la criminalistică ce a efectuat măsurători, fotografii și a ridicat amprente. Hoții nu sunt la prima abatere; aceeași indivizi au mai operat, tot la lumina zilei chiar la începutul acestui an. Pentru că există imagini și înregistrări video cu cei trei, facem apel și pe această cale la cei care îi cunosc sau îi recunosc, să anunțe imediat cea mai apropiată secție de poliție.

3

De asemenea dacă cineva găsește obiectele furate, poate contacta direct păgubita, respectiv d-na Carmen Dumitru pe pagina de socializare Carmen Oana Dumitru, sau le poate preda la Poliție.
Împreună putem găsi suspecții! Mâine poate fi mașina sau apartamentul nostru.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Adrian

  Hmmm … este posibil sa fie cum spune d-na, dar daca nu este asa si se inseala d-na … cine plateste imaginea omului din poza ???
  Sau este ca la DNA rumania … am gresit … asta este.
  D-na … de unde stim noi ca nu este vorba despre o razbunare a d-voastra ???

  Raspunde
  1. Deea

   N-ar fi mai bine sa taci in loc sa latri aiurea in tramvai ?
   Daca tot nu poti ajuta,lasa-i pe altii macar…
   Asa de mult urasti tu scoala si profesorii ?
   Sau te doare cumva pentru ca faci parte din aceeasi etnie cu indivizii din imagine ?

  2. zero

   “… de unde stim noi ca nu …”

   Din foto cu geamurile din spate ale maşinii, sparte (stim).
   Este foarte puţin probabil ca cineva să-şi spargă singură geamurile maşinii, în plină zi, doar pentru a înscena o “răzbunare” (şi asta sub înregistrări video).
   Totuşi, la şcoală se mai preda cândva şi “Baltagul” lui Sadoveanu.
   Cu morala (pentru copii) că şi pe atunci poliţia nu era bună de nimic :)

 2. zero

  “Hoții nu sunt la prima abatere …”

  :(
  Hoţii se “sprijină” între ei: tăiţelu’ a anunţat demolarea a 100 şi ceva de garaje … şi a “mutat” (decapitat) conducerea poliţiei.
  Coincidenţă?

  Raspunde
  1. Toader

   ZERObarat,tu nu respiri dacă nu amesteci într-un rahat al tău, propriu!Ce are sula cu…ştii tu cu ce,că eşti băiat ¤dăştept¤ ,perspicace,şi( pretins) pamfletar!

  2. zero

   @Toader
   Declar că nu sunt panglicar. Nici pamfletar.
   Dar văd corelaţii pe care dumneata nu poţi să le vezi.
   S-au înmulţit hoţii şi spărgătorii (de garaje şi autoturisme), odată cu “debarcarea” conducerii IPJ.
   Este?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei