Aproximativ 120 de porci mistreți, sacrificați pentru partida de vânătoare organizată de Țiriac în Caraș-Severin!

modelmic

La Ersig a început vineri dimineața tradiţionala vânătoare de mistreţi, organizată anul de Ion Ţiriac în România. Pentru prima dată, partida de vânătoare nu mai are loc la Balc ci pe domeniul achiziționat de Țiriac în județul Caraș-Severin în urmă cu doi ani.

La vânătoare participă mai mulți oameni de afaceri din Europa, care au venit în România cu avioane private, ei aterizând pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

Conform Mediafax, o echipă de medici veterinari din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare Caraş-Severin asistă la partida de vânătoare, iar la final se va face analiza mistreţilor care vor fi împuşcaţi. La sediul DSV Caraş-Severin a fost depusă o cerere prin care se solicită asistenţă pentru verificarea a aproximativ 120 de carcase de porc mistreţ.

Carnea mistreţilor care vor fi împuşcaţi va fi donată, aceasta urmând să ajungă pe mesele unor cămine sociale din judeţul Caraş-Severin.

În anul 2015, Ion Ţiriac a cumpărat o pădure din apropierea satului Ersig de la prinţul Paul de România şi a amenajat un domeniu de vânătoare care se întinde pe o suprafaţă de peste 700 de hectare.

foto: romanialibera.ro

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei