Arsenal Reșița S.A. scapă de datoriile de peste 1.600.000 de lei pe care le avea la Primărie!

 

modelmic

Baza sportivă Arsenal, un obiectiv cu o valoare de peste 1.700.000 de lei, a intrat în domeniul public al municipiului Reșița! În contul datoriilor pe care societatea Arsenal Reșița S.A. – filială a Companiei Naționale ROMARM S.A. le avea de achitat la bugetul local.

Proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Ioan Popa, prin care se acceptă propunerea celor de la Arsenal Reșița S.A. de stingere a creanțelor fiscale datorate bugetului local al Municipiului Reșița prin trecerea obiectivului „Bază sportivă – Vila Arsenal cu parcare și teren de fotbal” în domeniul public al municipiului, a fost aprobat de consilierii locali în ultima ședință ordinară a CL.

Obiectivul preluat de administrația locală include: vila de protocol cu o suprafață de 920 de metri pătrați, garajul auto cu o suprafață de 27 de metri pătrați și terenul intravilan cu o suprafață de 18.377 de metri pătrați, toate acestea urmând să fie administrate de Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița.

Înainte de încheirea acordului între cele două părți, obiectul a fost evaluat atât de către cei de la Arsenal cât și de către Primărie, valorile rezultate fiind asemănătoare: peste 1.700.000 de lei.

Datoria pe care Arsenal o avea de achitat, reprezentând impozite neplătite, se ridica la 1.663.821 de lei.

Primăria Reșița este și proprietara bazei sportive Gloria, câștigată în instanță în septembrie 2016, în urma unui litigiu cu Asociația Sportivă Gloria.

Citește și Câștig de cauză pentru Primărie! Dacica a evacuat forțat clădirea VIP a bazei sportive Gloria

Diana RADU

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    Ce pervers!
    Mai întâi le “promite” contracte celor de la Arsenal – ROMARM S.A. şi mai şi abureşte reşiţenii cu iluzorii locuri de muncă aici … ca acum să le ia acestora clădirea perfect întreţinută, prin… “jocuri e hartii”.
    Şi ulterior o va vinde altcuiva din statul paralel.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei