Artistul Bogdan Piperiu, declarat câștigătorul concursului organizat de Teatrul de Vest din Reșița!

 

modelmic

Artistul Bogdan Piperiu a fost declarat câștigătorul concursului organizat de Teatrul de Vest din Reșița pentru găsirea unui nou logo care să reprezinte instituția culturală pe toate documentele oficiale emise de aceasta, precum și pe afişe, bannere, flyere sau invitaţii.

La concurs au participat 24 de concurenți din mai multe localităţi din ţară, dar și din Germania, care au venit cu 45 de proiecte. Cinci dintre acestea, realizate de Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran, Bogdan Piperiu şi Alin Sfetcu au ajuns în faza finală. În urma deliberărilor, juriul, format din Florin Gabriel Ionescu – managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Vasile Mandici – profesor de arte plastice şi pictor, Ştefan Iordănescu – regizor şi Matei Mircioane – pictor şi grafician, a decis să îl declare câștigător pe Bogdan Piperiu.

Conform regulamentului de concurs, Bogdan Piperiu va primi premiul în valoare de 1.000 de lei, duminică, 28 ianuarie, la ora 19:00, în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa (Palatul Cultural). Premiul i se va înmâna lui Bogdan Piperiu înaintea spectacolului „Cu fundul în două luntri”, adaptare după Carlo Goldoni, regia Marian Stan, o producţie a Teatrului de Artă Deva, care va fi prezentat duminică, 28 ianuarie, la Palatul Cultural din Reşiţa”, se precizează într-un comunicat de presă al Teatrului de Vest.

Organizatorii au decis ca și ceilalți patru concurenţi care s-au calificat în faza finală, Bianca Azap, Raluca Basarabă, Dana Mitran şi Alin Sfetcu, să fie răsplătiți pentru efort, ei fiind premiați cu câte trei invitaţii pentru următoarele spectacolele pe care le va prezenta Teatrul de Vest Reşiţa în această stagiune.

Iată sigla câştigătoare, realizată de Bogdan Piperiu:

LOGO TEATRUL DE VEST BRUSH 1

Fotocopertă: Facebook

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei