Așa da! Firma de transport LAUER a cumpărat 150 de echipamente sportive pentru copiii de la CSM Reșița!

modelmic

Clubul CSM Reșița este finanțat din visteria Primăriei Municipiului Reșița iar de cele mai multe ori, nevoile grupelor de copiii și juniori sunt mari iar uneori, se întâmplă ca bugetul orașului să nu poată răspunde la toate cele necesare. Tocmai de aceea, implicarea unui sponsor ajută foarte mult în deblocarea unor situații de sincopă pe care le are administrația locală, care, așa cum se știe, suferă din cauza întârzierii punerii în execuție a bugetului de stat. Totuși, așa cum am aflat ieri în conferința de presă, mai sunt oameni de afaceri care se apleacă asupra celor de trebuință unui club sportiv, așa cum este cazul lui CSM Reșița.

Cristian Bobar, președintele clubului CSM Reșița a oferit ieri numele noului sponsor care a venit în sprijinul grupării din Valea Domanului. Este vorba de firma de transport internațional Lauer din Reșița, societate care a cumpărat recent nu mai puțin de 150 de echipamente sportive pentru copiii și juniorii clubului reșițean. Un gest formidabil pentru care Bobar a ținut să îi mulțumească public managerului societății, Robert Lauer, pentru implicarea financiară pe care a avut-o.

„Nu putem decât să-i mulțumim pentru acest gest deosebit domnului Robert Lauer, pentru că aceste echipamente comandate înseamnă mii de euro care nu se vor mai plăti de către părinții copiilor care activează în cadrul clubului CSM Reșița“, a declarat președintele CSM Reșița, Cristian Bobar.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei