„Am asfalt doar pe drumul comunal, care e praf!”. La Ticvaniu Mare s-a început modernizarea străzilor!

101689407_540103996658013_1731893588712751104_n

Străzi pe care locuitorii nu au văzut niciodată asfalt, vor fi modernizate printr-un proiect depus de primăria din Ticvaniu Mare și aprobat spre finanțare prin PNDL2.

Strădania edilului Aurel Jivan se materializează în prezent, proiectul fiind deja în execuție, și vorbim aici de străzi laterale care nu au fost niciodată modernizate, unele dintre ele nici măcar pietruite.

Am în execuție modernizarea de străzi în localitățile Ticvaniu Mare și Ticvaniu Mic, se lucrează cu o firmă din Timișoara, pe o suprafață de 5 km de străzi, trotuare. În proiect este prevăzut și accesul la clădiri, rigole și un pod, precum și podețele care intersectează drumurile”, a declarat primarul comunei Ticvaniu Mare, Aurel Jivan.

Dar pentru administrația locală din comuna situată la 16 km de Oravița lucrurile nu se opresc aici în privința asfaltării și modernizării străzilor. Alți 16 km de drum așteaptă să fie asfaltați, pentru a oferi locuitorilor condiții optime și civilizate.

Am un SF (studiu de fezabilitate) cu toată documentația, doar să îl depun pe o sursă de finanțare pentru drumul comunal Ticvaniu Mare-Cârnecea, străzile din interiorul localității Cârnecea și străzile din interiorul localității Secășeni. E vorba de vreo 16 km de drum plus străzi lăturalnice, și totul este într-un singur proiect de modernizare. Asta înseamnă că tot ce e pământ, tot ce e asfalt vine din nou turnat. La Cârnecea am asfalt doar pe drumul comunal, care e praf, restul, străzile interioare, nu sunt asfaltate, deci vine totul asfaltat”, a mai declarat primarul din Ticvaniu Mare, Aurel Jivan.

Edilul se declară foarte mulțumit de faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale i-a aprobat toate proiectele depuse până acum pe PNDL, finanțarea pentru modernizare străzilor în comuna Ticvaniu Mare ridicându-se la 5.118.801 lei.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei